Babyspa Zenntastic • Oordeelsestraat 66a Baarle-Nassau • T. 0683693872 • info@babyspazenntastic.nl

Even voorstellen

Wie ben ik?

Mijn naam is Mirella, moeder van twee kinderen van bijna 12 en 14 jaar. Inmiddels al heel wat jaren ervaring in de zorg. Ik ben begonnen als kraamverzorgster, daarna als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg, de jeugdzorg en uiteindelijk doorgestroomd naar de ouderenzorg. Ik doe dit werk met veel plezier maar miste het werken met de baby’s en het contact met de ouders, daar lag toch echt mijn hart.

Het ouderschap kan enorm veel impact hebben in je leven. Het is een zoektocht naar jezelf in je nieuwe rol als vader of moeder. Dit omdat je nu de fulltime zorg hebt van een kindje dat je nog moet leren kennen. Daar wilde ik verder mee aan de slag en na vele onderzoeken kwam ik er achter dat ik graag een eigen babyspa wilde beginnen. Ik werd steeds enthousiaster en wilde hier dan ook mijn passie weer in terug vinden.

Dankzij vele lieve mensen in mijn omgeving, heb ik mijn droom werkelijkheid kunnen laten worden. Als je een baby ziet genieten tijdens een sessie in de spa en je ziet de ouders met een gelukzalige glimlach naar hun kind kijken tijdens de massage, dan is mijn missie geslaagd.

Ik hoop dat ik mijn passie met jullie kan delen en dat jullie komen genieten van een bezoek aan Babyspa Zenntastic.