Babyspa Zenntastic • Oordeelsestraat 66a Baarle-Nassau • T. 0683693872 • info@babyspazenntastic.nl

Arrangementen

Zwangerschaps massage

Een genot voor jou en je baby

Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam is het doel van zwangerschapsmassage. Want juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage.

Voordelen van zwangerschapsmassage

Betere slaap. Zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen slapen beter, en dan is goed voor je algemene welzijn tijdens de zwangerschap.

Ontspanning. De handelingen tijdens een zwangerschapsmassage zorgen voor het vrijkomen van chemische stoffen in je lichaam, zoals oxytocine, die kunnen leiden tot een heerlijk ontspannen gevoel. Tijdens een massage wordt ook vaak het stresshormoon cortisol verlaagd. En een ontspannen mama, is een ontspannen baby!

Verlichting van pijn. Je kunt tijdens de zwangerschap last krijgen van rugpijn en pijn in je benen, en een massage kan dan uitstekende verlichting bieden, vooral als je het regelmatig doet.

Verbeterde bloedcirculatie. Tijdens een massage verbetert je bloedcirculatie en lymfenstelsel, waardoor je afvalstoffen beter kwijt kunt.

Verminderde kans op vroeggeboorte. Onderzoek heeft aangetoond dat het nemen van zwangerschapsmassages de kans op vroeggeboorte verkleint, en de kans op complicaties tijdens de bevalling.

Gun jezelf iets extra’s in deze bijzondere periode